Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Indonesia Gamers

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Indonesia Gamers

    This is a thread for Indonesia gamers. You may use Indonesian or English
    Seal Online in Indonesia is very crowded, but we want to feel the atmosphere to play "Seal Online" in different countries server ^^

    Ini adalah thread untuk gamers indonesia . Kalian boleh memakai bahasa indonesia atau bahasa inggris
    Seal Online di Indonesia sangat ramai, namun kami ingin merasakan suasana untuk bermain "seal online" di server beda negara ^^






  • #2
    kak kalo mau isi JC cash pake kartu game-on, itu beli kartu di warnet lalu masukin ke JC langsung kan ?
    bukan isi Credit di akun Game-on wallet nya

    Comment


    • #3
      nanya dong, itu kalo pake jackpot bait dapetnya bisa apaan aja ya?

      Comment


      • #4
        unipin gabs dipake di jc planet ya?

        Comment


        • #5
          kok mau beli equip dari item mall di web JC planet ga bisa ya? ada yang bisa bantu agan2?

          Comment


          • #6
            kk numpang tanya cara login di seal nya gimana ya ? pake email atau pake nick name ?

            Terima kasih

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ichaa View Post
              kk numpang tanya cara login di seal nya gimana ya ? pake email atau pake nick name ?

              Terima kasih
              untuk akun JC planet, loginnya menggunakan email pada saat mendaftar.
              ~~ Seal Online Blade of Destiny Journey~~
              My Blog about Seal Online Blade of Destiny

              Comment


              • #8
                kenapa ya saat login selalu begini...???"id does not exist or the password is incorrect"

                Comment


                • #9
                  mau tanya donk kalo char di id jc planet bisa di pindah ga ya ke play rohan?

                  Comment


                  • #10
                    tolong bantu jawab dong... uda seminggu ni, beli vocher tapi ga bisa di gunain di JC planet ... ada yg tau cara makenya ?? please banget dong di bantu.. GM di send tiket gak dibales2 uda berhari-hari
                    Last edited by golek56; 04-02-2018, 09:42 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Ada yg bsa bantu ga aku abis beli eq xg di website jc tl item nya ga ada dimail ataupun di item bank. Tp jc coin ku udh kepotong

                      Comment


                      • #12
                        This game is the best game in the internet. I have a great time playing it. thumbs up.

                        Comment


                        • #13
                          Hello, people) I want to tell you about my little experience. Today I’m gonna buy bitcoins but I want to be sure that my transactions will be safe. My colleague on my work recommended me https://bestmixer.io and now I am using this site and successfully trade with bitcoins. If you are worried about the same things as I do, you might check the site and make your transactions safe as well.

                          Comment


                          • #14
                            Guys, here is an awesome dice gamble crypto game, maybe some of you will like it. I just wanted to gamble with BTC, my friend advised me the game and turned out that it's really good, much better that anything I've tried before.
                            Last edited by cricketto; 08-04-2018, 09:42 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Did anyone play roll the ball and Impossible game? Can you play with me?

                              Comment

                              Working...
                              X